3 items including XVIII.kiadó 1+2 fél szobás bútorozott,gépesített fiatalos lakás XVIII (Albérlet: Kiadó lakások - kiadó lakás Pest megyeen - albérlet kínálat Pest megye)

XVIII.kiadó 1+2 fél szobás bútorozott,gépesített fiatalos lakás XVIII (09/23/11 08:01:32 UTC)

XVIII.Havanna lakótelepen kiadó egy 1. emeleti,1+2 fél szobás (szobák külön nyílnak), fiatalos, gyönyörű állapotban lévő, igényesen kialakított, bútorozott, gépesített lakás.Kedvező fekvése miatt kifejezetten világos, tájolása miatt csendes lakás.Parkolni a ház előtt ingyen vagy 9000,-/hó ellenében az őrzött parkolóban lehet

Felújított, egy szoba plusz hallos lakás a Szabadság térnél V. kerület (09/23/11 08:12:50 UTC)

Kiadó a Szabadság térnél egy hangulatos, felújított, tágas egy szoba-hallos lakás. A nappali ablakából részben a Szabadság térre nyílik kilátás. A hangulatos liftes társasház 4. emeletén elhelyezkedő lakásban felszerelt konyha, kádas fürdőszoba, külön wc, egy IKEA bútorokkal berendezett hall és egy nappali szoba található. A bérlők rendelkezésére áll még egy mosógép, egy mikrohullámú sütő, ágynemű és ágynemű huzat is. Wifi internet elérés biztosított. A lakás Budapest belvárosának egyik legelegánsabb és legközkedveltebb részén található, néhány lépésre a Bazilikától, az Operától, és a Váci utcától, 2 percre a busz-, metró- és villamosmegállóktól.. Lakás jellemzők:Fürdőkád, Külön WC Környék: Deák Tér, Dunához közel, Sétálóutca, Szabadség tér Közlekedés: 47-es 49-es villamos, Metro 3 kék, Metro piros 2, kis földalatti

XI. Ibrahim utcában kiadó nappali+2 (külön nyíló) szobás bútorozott, gépesített,fiatalos lakás XI (09/23/11 08:01:20 UTC)

XI.kerület, Ibrahim utcában kiadó egy új építésű,liftes társasház 3.emeletén található,75 nm-es,3 külön nyíló szobás,bútorozott,gépesített lakás,melyhez két erkély is tartozik. A lakásban minden egyedi mérővel felszerelt, így a rezsi teljes mértékben fogyasztás függő. A parkolás a lakáshoz tartozó mélygarázsban található parkolóban biztosított.