Első használatú, kertkapcsolatos, 86nm-es, 2+2 félszobás, bútorozatlan lakás kiadó! Dunakeszi központjában (Albérlet: Kiadó lakások - kiadó lakás Pest megyeen - albérlet kínálat Pest megye)

Első használatú, kertkapcsolatos, 86nm-es, 2+2 félszobás, bútorozatlan lakás kiadó! Dunakeszi központjában (09/13/11 00:09:47 UTC)

ÚJ ÉPÍTÉSŰ! Dunakeszi Városháznál, HAT LAKÁSOS TÁRSASHÁZBAN, ELSŐ HASZNÁLATÚ, KÉT SZINTES, IGÉNYES KIALAKÍTÁSÚ, KERTKAPCSOLATOS, 86nm-es, 2+2 félszobás, AMERIKAI KONYHÁS, DUPLA KOMFORTOS, DÉLI FEKVÉSŰ, NAPOS, VILÁGOS, JÓ ELOSZTÁSÚ LAKÁS, garázzsal, hosszú távra (min. egy évre) KIADÓ, havi 125 ezer Ft + rezsiért, két havi kaucióval, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! A lakás földszintje 43,33nm, ahol az amerikai konyhás nappali-étkező található. A konyha beépített konyhabútorral, gáztűzhellyel és elszívóval felszerelt. A nappaliból nyílik a 7,5nm-es terasz ( külön tárolóval), illetve a 20nm-es saját kertrész. A földszinten található még egy zuhanyzós fürdőszoba a WC-el. Szép kivitelú lépcsősor vezet fel a 42,93nm-es emeletre, ahol egy északi fekvésű 12,96nm-es szoba, és két déli fekvésű, 8,51-8,51 nm-es hálószoba helyezkedik el. A szobák külön nyílóak, laminált parkettásak és az egyik kis hálószoba 3,5nm-es erkéllyel ellátott. A sarokkádas szép kivitelű fürdőszoba 4,5nm-es, amely a közlekedőből nyílik. A bérleményhez tartozik még egy 29,63nm-es padlás is. A lakásban állat nem tartható és a dohányzás csak kint lehetséges. A távírányítós garázs egy gépkocsi tárolására alkalmas. JÓ HELYEN, KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSI FELTÉTELEK MELLETT KÍNÁLJUK BÉRLÉSRE EZT AZ IGÉNYES, HANGULATOS KIS LAKÁST. Közelben iskola, óvoda, bank, ABC, és számtalan egyéb szolgáltatás is megtalálható. RUGALMASAN MEGTEKINTHETŐ