Fenyőliget lakóparkban, elegáns, 2+1 félszobás, klimás, részben bútorozott, erkélyes lakás kiadó! Fóti út (Albérlet: Kiadó lakások - kiadó lakás Pest megyeen - albérlet kínálat Pest megye)

Fenyőliget lakóparkban, elegáns, 2+1 félszobás, klimás, részben bútorozott, erkélyes lakás kiadó! Fóti út (09/22/11 00:09:22 UTC)

Fenyőliget lakóparkban, pár éve épült, első emeleti, 75nm-es, 2+1 félszobás, IGÉNYES KIALAKÍTÁSÚ, AMERIKAI KONYHÁS, jó elosztású, KLIMÁS, ERKÉLYES, RÉSZBEN BÚTOROZOTT, cirkó fűtéses LAKÁS, kocsibeállóval hosszú távra kiadó (min. egy évre), igényes bérlő számára, havi 100 ezer Ft + rezsiért, két havi kaucióval. A 4,5nm-es előszobából balra található a 30nm-es, amerikai konyhás nappali az étkezővel, ahonnan az erkély is nyílik. A nappali elegáns, hangulat világítással ellátott, bőr ülőgarniturával, dohányzóasztallal berendezett.A konyha beépített konyhabútorral, gáztűzhellyel, elszívóval felszerelt, a 6 személyes étkező teszi még komfortossabbá. A bejárattól jobbra található a 12,5nm-es hálószoba, mellette egy 6nm-es kisebb szoba. A közelekdőből nyílik a 4,5nm-es zuhanyzós fürdőszoba. A WC külön van. A nyílászárók müanyag redönnyel ellátottak. A lakáshoz tartozik még egy tároló helyiség is. Parkolni a zárt udvaron lévő kocsibeállóban egy gépkocsi számára van lehetőség. A lakásban állat nem tartható és a dohányzás csak az erkélyen megengedett. Közös költség: 9.000,- Ft/hó RUGALMASAN MEGTEKINTHETŐ!