10 items including Ecseri úti metrónál, külön nyíló 2,5 szobás lakás kiadó X. kerület (Albérlet: Kiadó lakások - kiadó lakás Pest megyeen - albérlet kínálat Pest megye)

Ecseri úti metrónál, külön nyíló 2,5 szobás lakás kiadó X. kerület (11/07/11 21:32:08 UTC)

Ecseri úti metrótól 5 percre, felújított, liftes épület emeletén, napfényes, egyedi mérős, külön nyíló 2,5 szobás, tágas konyhás, étkezős, erkélyes lakás, bútorozva, gépesítve kiadó. Gyermekkel, kisállattal is azonnal költözhető, és a dohányzás sem akadály! Bérleti díj: 80000,- Ft / hó + rezsi 2 havi kaució szükséges Este és hétvégén is várom az érdeklődést!

Luxus Garzonlakás Reklám Áron Kiadó! IX. kerület, Haller utca (11/07/11 21:32:08 UTC)

LUXUS GARZONLAKÁS REKLÁM ÁRON KIADÓ!!!! Luxus szinten felújított lakás teljesen berendezve és gépesítve várja lakóját a Haller utcában a Mester utca és az Üllői út között. A felújítás óta nem lakott benne senki!!! Kiváló felosztású ingatlan hisz külön van a wc, a fürdő és a konyha is. Továbbá ki lettek cserélve a nyílászárók is és új redőnyt is kapott. Összegezve minden adott ami egy nyugodt és meghitt otthonhoz kell. A közös költség csak 5.000 Ft a víz, a gáz és a villany egyedi mérőóra alapján kerül elszámolásra! Ez egy igazán kis költségekkel rendelkező lakás! Közlekedés ügyileg is tökéletes szinte a ház előtt áll meg a 24-es villamos amivel pillanatok alatt eljuthatunk bárhova. Állatbarátok figyelmébe különösen ajánlom, hiszen bátran hozhatja kis kedvencét! Hívjon, hogy megmutassam álmai otthonát!

IX. Viola utcában, újszerű, bútorozott lakás kiadó IX. kerület (11/07/11 21:32:08 UTC)

IX. Az új SOTE épületéhez közel kiadó, egy 2006-ban épült, szép állapotú, emeleti, 56 nm-es, amerikai konyhás nappalis + hálószobás, erkélyes, bútorozott, gépesített lakás. A közlekedés kiváló, a metró 3 perc. A lakáshoz garázs is tartozik, melynek használata a bérleti díjban benne van! A rezsi rendkívül kedvező! A 16000,- Ft-os közös költség tartalmazza a fűtést, és a vízfogyasztást is!!! Azonnal költözhető! Bérleti díj garázzsal együtt: 90000,- Ft / hó + rezsi 2 havi kaució szükséges. Este és hétvégén is várom az érdeklődést!

Kedvező áron kiadó egy VII.kerületi, 2 szobás,földszinti, 78 m2-es, igényesen,fiatalosan felújított polgári lakás VIII.kerület (11/07/11 21:32:08 UTC)

Kedvező áron kiadó egy 78 m2 es, 2 szobás, földszinti,,teljesen felújított, polgári lakás a VII. kerületben,a Szinva utcában. Azonnal költözhető! A lakás bútorozatlan! A lakásba belépve az ablakos folyóson találhatjuk magunkat. Bal oldalon található a teljesen felújított, nagy,világos konyha,a vadi új, beépített konyhabútor,mely kombinált tűzhelyes ( gáz tűzhely, villany sütő),szagelszívó és beépített spot lámpás, valamint egy nagy étkezőasztal székekkel. A folyosóról nyílik egy kamra, egy toalett, a fürdőszoba mely szintén rendelkezik toalettel,mosógéppel, illetve egy vadonatúj, luxus zuhanyzókabinnal (masszás, világítás, telefon is található a zuhanykabinban) a folyosó végéről nyílik az első szoba,mely körülbelül 26-27 m2, abból pedig egy kisebb szoba, mely körülbelül 22 m2-es. A lakás csendes, világos, a lakás előtt egy kis tér található, virágokkal. A lakás rendelkezik riasztóval, illetve a lépcsőház kamerázott. A lakás teljesen felújított, felújítása óta még senki sem lakott benne. Sajnos kisállat nem vihető a lakásba! A lépcsőház tiszta! A házban egy orvosi rendelő, ügyvédi iroda is található! A lakás ideális lehet cégek számára is! A környék rendezett, csendes, tiszta. 100 méterre található a Garay üzletközpont, Garay téri piac,a környéken rengeteg butik , üzlet található! A lakás bérleti díja 140.000 Ft / hó Fűtés: Gáz, központi cirkó Villan, gáz fogyasztás alapján. Közös költség 12.700 Ft. A lakásba UPC és T-home-os internet és kábel Tv köthető be. Azonnal költözhető!!! A lakás bérléséhez 1 éves bérleti szerződés és 2 havi kaució szükséges! Érdeklődni a hét minden napján a 20/852-1710-es telefonszámon lehet! Ingatlanközvetítők kérem kíméljenek!

III. Lajos utcában kiadó panellakás III.kerület (11/07/11 21:32:08 UTC)

Budapest, III. Óbudán kiadó panellakás III. Óbudán kiadó egy dunai körpanorámás, 66 nm-es, 3 szobás, EGYEDI FŰTÉSŰ, 6.emeleti, teljeskörűen felújított, gépesített és részben bútorozott panellakás. Közös költség: 10.200,- Ft/hó 2 havi kaució szükséges! Bérleti díj: 80.000,- Ft/hó

Sürgősen , olcsón kiadó 54 m2-es, 2 szobás, fiatalos, jó állapotú első emeleti panellakás, közel a Flórián Térhez! III. kerület (11/07/11 21:32:08 UTC)

Olcsón kiadó 2 szobás, fiatalos, első emeleti, 54 m2-es panellakás, közel a Flórián Térhez, a III. kerületben a Kiskorona utcában! A lakásba belépve az előszobában találhatjuk magunkat. Innen nyílik a fürdőszoba, a külön álló toalett, a 2 szoba, melyek 17-18 m2-esek, valamint a konyha. A lakás parkettázott, bútorozatlan, nem gépesített. Nagyon világos és vidám hangulatú. Jó állapotú, újszerű. A lakás bérleti díja 60.000 Ft / hó A közös költség 8320 Ft / hó A lakás fűtése kb. 16.500 Ft / hó A gázálltalány díja 1850 Ft / hó A lakásba kisállat sajnos nem vihető! Jelenleg albérlők élnek a lakásban, de a szerződés megkötésétől számítva 2-3 héttel költözhető! A lakás bérléséhez két havi kaució és egy éves bérleti szerződés szükséges! Érdeklődni a hét minden napján a 0620-852-1710-es telefonszámon lehet! Ingatlan közvetítők kérem kíméljenek!

Olcsón kiadó egy felújított, 1,5 szobás, felújított,kertkapcsolatos első emeleti lakás Zuglóban! XIV.kerület (11/07/11 21:32:08 UTC)

Kiadó Zuglóban, a bosnyák tértől fél percre egy 1,5 szobás, 56 m2-es, felújított, első emeleti lakás. A lakás részben bútorozott,gépesített. A lakásba belépve az előszobában találhatjuk magunkat, ahol a falon tükör van, valamint egy nagy gardrób szekrény. Bal kéz felől a konyha van, mely tágas, világos, gáztűzhely és egy asztal található benne. A konyhából nyílik egy kis kamra, mely polcokkal rendelkezik. Az előszoba végén nyílik balra a félszoba, jobbra a nagy szoba, középen pedig a fürdőszoba. A félszobában egy faltól falig tartó, majdnem plafonig érő polcos szekrény van. A fürdőszobában található a toalett, egy fürdőkád, egy széles tükör a falon, valamint beépített szekrény. A nagyszobából nyílik az 1,2m x 4,5 m-es terasz. Ebben a helyiségben jelenleg íróasztal, egy forgószék, szekrények, számítógép asztal van, ezeket a tulajdonos kérésre elszállítja, vagy az albérlő rendelkezésére bocsájtja. A lakás csendes, világos, a helyiségek tágasok. Frissen van festve! A lakáshoz kertkapcsolat is jár! Bérleti díj:70.000 Ft / hó Rezsi: 27.400 Ft mely tartalmazza: közös költség, szemétszállítási díj, víz, csatorna, gáz. Ezen felül csupán a villany valamint a tv-internet díj marad. A tv és internet kábel be van húzva a lakásba, de az albérlőnek kell előfizetni rá. A lakás azonnal költözhető! A lakás bérléséhez 2 havi kaució és 1 éves bérleti szerződés szükséges! Érdeklődni a hét minden napján a 0620-852-1710-es telefonszámon lehet! A képek a lakásról közvetlenül a festők távozása után készültek! Ingatlanközvetítők kérem kíméljenek!

Fiatalos, igényes, felújított, jó elrendezésű, tágas, világos, 80 m2-es, 2 szobás, belvárosi lakás V.kerület (11/07/11 21:32:08 UTC)

Fiatalos, igényes, felújított, jó elrendezésű, tágas, világos, 80 m2-es, 2 szobás, belvárosi, első emeleti lakás kiadó! Budapest, V. kerület, Veres Pálné utcában. A lakás bútorozatlan, részben gépesített. (hűtő,gáztűzhely,szagelszívó) A lakásba belépve egy „L” alakú előszobában találhatjuk magunkat. Jobb kézre esik a konyha, mely új konyhabútorral van ellátva, hűtő, szagelszívó van a konyhában. Az konyhából nyílik egy kamra, ahova mosógépet is lehet rakni. A fürdőszobában egy sarokkád van, toalett, mosdó, és tükör. A fürdőszoba viszonylag tágas. A két szoba parkettázott, világos, tágas, egybe és külön nyílóak. A lakás bérleti díja : 100.000 Ft / hó Rezsi : 39.000 Ft, mely minden költséget tartalmazz! A fűtés házközponti gáz. A lakás nagyon tágas, világos és csendes! Az egyik szoba 24 m2-es, a másik 33 m2-es. A ház biztonságos, a lakás bejárati ajtaján egy biztonsági rács is van. A lakás Ferenciek Terétől pár méterre van, a közelben közlekedik a metró, több busz, színházak, szórakozó helyek találhatóak a közelben. Kisállat a lakásba sajnos nem vihető! 2011. November 15.-étől költözhető! További képek a lakásról a következő webcímen találhatók: https://picasaweb.google.com/zoltan.seprus/VeresPalneStreet?authkey=Gv1sRgCJ3LgPmYs7fVcQ A lakás bérléséhez két havi kaució és egy éves bérleti szerződés szükséges! Érdeklődni a hét minden napján a 0620-852-1710-es telefonszámon lehet! Ingatlanközvetítők kérem kíméljenek!

Olcsón kiadó egy XX.kerületi, 1 + 2 félszobás, felújított, első emeleti panellakás XX.kerület (11/07/11 21:32:08 UTC)

Olcsón kiadó egy 63 négyzetméteres,fiatalos, első emeleti 1 + két félszobás, amerikai konyhás,felújított lakás, a XX. kerületben, a Baross utcában. A lakás jó elrendezésű, tiszta, fiatalosan felújított. Bútorozatlan, egyedül egy franciaágy található a hálószobában. A lakás részben gépesített (hűtő, mikrohullámú, gáztűzhely) azonban tv és mosógép nincs. A lakásban egy amerikai konyhás nappali és két félszoba található, egy fürdőszoba valamit külön a toalett. A lakásban jelenleg nincs aktív tv és internet előfizetés, erre az albérlőnek kell előfizetni. A lakás távfűtéses. A közös költség 13.000 ft A többi költség az albérlő fogyasztásától függ! A lakás bérleti díja 70.000 Ft / hó A lakás könnyen megközelíthető, a 48 as busznak a ház mellett van a megállója, a lakás pár száz méteres körzetében található Spar, Penny Market, CBA. A lakás ideális lehet egy párnak, vagy családnak is. Azonnal költözhető!!!! A lakás bérléséhez 2 havi kaució és 1 éves bérleti szerződés szükséges! Érdeklődni a 0620-852-1710-es telefonszámon a hét minden napján! Ingatlanosok kérem kíméljenek!

Olcsón kiadó egy 2 szobás, földszinti,kertkapcsolatos lakás Kispesten. Azonnal költözhető! XIX.kerület (11/07/11 21:32:08 UTC)

Olcsón kiadó egy 46 m2-es, 2 szobás, földszinti, kertkapcsolatos, kedves kis lakás, a XIX. kerületben, a Mészáros Lőrinc utcában. A környék és a ház nagyon csendes, kertes házak veszik körül. A lakás részben felújított, részben gépesített (tűzhely, hűtő, villany bojler, mosógép), valamint bútorozatlan ( a két szobán 1-1 szekrény található). A lakásba belépve egy kis előtérben találhatjuk magunkat, balra található egy spejz, valamint a fürdőszoba (toalett, fürdőkád, mosógép, villany bojler).A bejárati ajtóval szemben van a konyha, melyben egy hatalmas beépített szekrény is van, jobbra pedig a 2 egymásba nyíló nagy szoba. A lakás tágas, és világos. A fűtés gázkonvektoros. A lakás bérleti díja 55.000 Ft /hó A közös költség 14.500 Ft, mely tartalmazza a víz és a szemétszállítási díjat is. A gáz alapdíja 2000. Ft, ezen felül minden más (gáz , villany) a lakó fogyasztásától függ. A lakásba Digi Tv és Internet van bekötve (jelenleg nem aktív) A lakásba kisállat vihető, de kutya esetében nagy testű kutya nem lehet. Azonnal költözhető! Érdeklődni a hét minden napján a 0620-852-1710 es telefonszámon lehet. A lakás bérléséhez két havi kaució és 1 éves bérleti szerződés szükséges. Ingatlanközvetítők kérem kíméljenek!