4 items including XII. Kútvölgy kiadó tégla luxuslakás akár követségeknek is XII. Kútvölgy (Albérlet: Kiadó lakások - kiadó lakás Pest megyeen - albérlet kínálat Pest megye)

XII. Kútvölgy kiadó tégla luxuslakás akár követségeknek is XII. Kútvölgy (11/07/11 00:10:21 UTC)

A XII.kerület egyik legszebb részén, Kútvölgyben kiadó egy 2001-ben épült, igényes, 3 lakásos társasház 1. emeleti, 150 nm-es, luxus kivitelű lakása. Felosztása: előszoba, közlekedő, nappali, 4 külön bejáratú szoba, 2 fürdőszoba(egy kádas és egy zuhanyzós), konyha(étkezővel), 2 autó számára garázs. A nappali ÉK-i tájolású és a Rózsadombra van a kilátás, a másik oldal DNY-i. A konyhát, a nappalit és a nappaliból nyíló szobát össze lehet nyitni, ez esetben fogadások, partik rendezésére is kiválóan alkalmas lehet az így nyert tér, ezért akár nagykövetségek részére is megfelelő a lakás. A folyosó, a nappali és a szobák parkettásak, a konyhában kőburkolat van, az egyéb vizes helyiségek kanadai márványburkolatot kaptak. A hűtés-fűtés fan-coil rendszerű. Az ingatlan a konyhabútor, néhány gardróbszekrény és a közlekedőben lévő beépített bútor kivételével bútorozatlan. Közös költség: a garázs- és a lépcsőház világításának és fűtésének díját, valamint a szemétszállítás költségét harmadolják a lakások között. A lakás fogyasztása ezt leszámítva egyedi mérőóra alapján fizetendő. Extrák: szaunahasználat(5-6 fő részére alkalmas, mellette vannak a komfortos használathoz szükséges kiszolgáló vizes helyiségek is), fan-coil fűtés-hűtés, video-kaputelefon, riasztó, kétállásos garázs(igen praktikusan minden lakásnak külön bejáratú garázs van, nem pedig egy nagy tér), 3 db nagy erkély. A közös használatú, szépen rendezett, gondozott kert karbantartásának feladata nem a bérlőket terheli. Közlekedés kiváló, 155-ös és 156-os jár a közelben. Bérleti díj: 1400 €/hó + rezsi. 2 havi kaució szükséges. Érdeklődni: 06 20 995 12 00 www.gyemantingatlan.hu

XII.Kútvölgy kiadó sorházi lakás. XII. Kútvölgy (11/07/11 00:10:22 UTC)

Bp. XII. kerületben, Kútvölgyön kiadó egy 78 nm-es, nappali+2 hálószobás, belső két szintes, cirkófűtéses sorházi lakás, 80 nm saját, lekerített kertrésszel. Kádas fürdőszoba, beépített szekrények, konyhabútor gépesítve. A lakás 2008-ban teljes felújításon esett át. Közös költség : 28.000 Ft, mely a társasházhoz tartozó kert karbantartását is magában foglalja. Bérleti díj : 120.000/hó+rezsi Ft. Érdeklődni : Ugron István 06 20 99 51 200 www.gyemantingatlan.hu

Új Építésű, Elegáns, Minimál Stílusú, Négy Szobás, Két Erkélyes Lakás Kiadó! Toldi lakópark (11/07/11 00:10:20 UTC)

EXKLUZÍV, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, IGÉNYES KIALAKÍTÁSÚ, MINIMÁL STÍLUSSAL BERENDEZETT, NAPOS, TÁGAS, JÓ ELOSZTÁSÚ, MÁSODIK EMELETI, 100nm-es, 3+1 félszobás, AMERIKAI KONYHÁS, KÉT ERKÉLYES, RÉSZBEN BÚTOROZOTT LAKÁS, hosszú távra (min. egy évre) KIADÓ, havi 130 ezer Ft + rezsiért, HÁROM HAVI KAUCIÓVAL, AZONNAL KÖLTÖZETŐ! Dunakeszi kedvelt lakóparkjában, tiz lakásos társasházban található a lakás, amely hőszigetelt, energiatakarékos izzókkal ellátott, ezáltal ALACSONY REZSIJŰ. Az előszobából a közlekedőből nyílnak a helyiségek. A bejárattól balra található az elegáns kivitelű, 4nm-es, kádas, WC-s fürdőszoba, a 28nm-es, dél-keleti fekvésű amerikai konyhás nappali az étkezővel. A padlófűtéses konyha IKEA beépített konyhabútorral, Samsung márkájú háztartási gépekkel (villanytűzhely, mikro, hűtő, mosógép) felszerelt, elegáns kivitelű az étkezővel együtt. A nappaliban kényelmes ülőgarnitura és dohányzó asztal, LCD TV teszi még komfortossába a lakást. Innen nyílik az egyik 4nm-es erkély is. A bejárattól jobbra található a kisebb hálószoba, amely szintén erkély kapcsolatos, nyugati fekvésű. Tovább haladva a közlekedőn, jobbra és balra is egyaránt egy tetőtérben kialakított 26, illetve egy 24 nm-es bútorozatlan szoba helyezkedik el. A két szoba között, a bejárattal szemben lett kialakítva a gardrób., amely padlófűtéssel ellátott. A lakásban állat nem tartható és a dohányzás is csak kint megengedett. Parkolni a ház előtt kialakított saját parkolóban, két gépkocsi számára van lehetőség. IGÉNYES BÉRLŐ SZÁMÁRA KÍNÁLJUK EZT A JÓ ADOTTSÁGÚ, KELLEMES ÉLETTERŰ, MODERN LAKÁST, amely RUGALMASAN MEGTEKINTHETŐ!

Új Építésű, Elegáns, Minimál Stílusú, Négy Szobás, Két Erkélyes Lakás Kiadó! Toldi lakópark (11/07/11 00:10:18 UTC)

EXKLUZÍV, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, IGÉNYES KIALAKÍTÁSÚ, MINIMÁL STÍLUSSAL BERENDEZETT, NAPOS, TÁGAS, JÓ ELOSZTÁSÚ, MÁSODIK EMELETI, 100nm-es, 3+1 félszobás, AMERIKAI KONYHÁS, KÉT ERKÉLYES, RÉSZBEN BÚTOROZOTT LAKÁS, hosszú távra (min. egy évre) KIADÓ, havi 150 ezer Ft + rezsiért, HÁROM HAVI KAUCIÓVAL, AZONNAL KÖLTÖZETŐ! Dunakeszi kedvelt lakóparkjában, tiz lakásos társasházban található a lakás, amely hőszigetelt, energiatakarékos izzókkal ellátott, ezáltal ALACSONY REZSIJŰ. Az előszobából a közlekedőből nyílnak a helyiségek. A bejárattól balra található az elegáns kivitelű, 4nm-es, kádas, WC-s fürdőszoba, a 28nm-es, dél-keleti fekvésű amerikai konyhás nappali az étkezővel. A padlófűtéses konyha IKEA beépített konyhabútorral, Samsung márkájú háztartási gépekkel (villanytűzhely, mikro, hűtő, mosógép) felszerelt, elegáns kivitelű az étkezővel együtt. A nappaliban kényelmes ülőgarnitura és dohányzó asztal, LCD TV teszi még komfortossába a lakást. Innen nyílik az egyik 4nm-es erkély is. A bejárattól jobbra található a kisebb hálószoba, amely szintén erkély kapcsolatos, nyugati fekvésű. Tovább haladva a közlekedőn, jobbra és balra is egyaránt egy tetőtérben kialakított 26, illetve egy 24 nm-es bútorozatlan szoba helyezkedik el. A két szoba között, a bejárattal szemben lett kialakítva a gardrób., amely padlófűtéssel ellátott. A lakásban állat nem tartható és a dohányzás is csak kint megengedett. Parkolni a ház előtt kialakított saját parkolóban, két gépkocsi számára van lehetőség. IGÉNYES BÉRLŐ SZÁMÁRA KÍNÁLJUK EZT A JÓ ADOTTSÁGÚ, KELLEMES ÉLETTERŰ, MODERN LAKÁST, amely RUGALMASAN MEGTEKINTHETŐ!