10 items including Olcsón kiadó egy 2 szobás, földszinti,kertkapcsolatos lakás Kispesten. Azonnal költözhető! XIX.kerület (Albérlet: Kiadó lakások - kiadó lakás Pest megyeen - albérlet kínálat Pest megye)

Olcsón kiadó egy 2 szobás, földszinti,kertkapcsolatos lakás Kispesten. Azonnal költözhető! XIX.kerület (11/12/11 12:57:53 UTC)

Olcsón kiadó egy 46 m2-es, 2 szobás, földszinti, kertkapcsolatos, kedves kis lakás, a XIX. kerületben, a Mészáros Lőrinc utcában. A környék és a ház nagyon csendes, kertes házak veszik körül. A lakás részben felújított, részben gépesített (tűzhely, hűtő, villany bojler, mosógép), valamint bútorozatlan ( a két szobán 1-1 szekrény található). A lakásba belépve egy kis előtérben találhatjuk magunkat, balra található egy spejz, valamint a fürdőszoba (toalett, fürdőkád, mosógép, villany bojler).A bejárati ajtóval szemben van a konyha, melyben egy hatalmas beépített szekrény is van, jobbra pedig a 2 egymásba nyíló nagy szoba. A lakás tágas, és világos. A fűtés gázkonvektoros. A lakás bérleti díja 55.000 Ft /hó A közös költség 14.500 Ft, mely tartalmazza a víz és a szemétszállítási díjat is. A gáz alapdíja 2000. Ft, ezen felül minden más (gáz , villany) a lakó fogyasztásától függ. A lakásba Digi Tv és Internet van bekötve (jelenleg nem aktív) A lakásba kisállat vihető, de kutya esetében nagy testű kutya nem lehet. Azonnal költözhető! Érdeklődni a hét minden napján a 0620-852-1710 es telefonszámon lehet. A lakás bérléséhez két havi kaució és 1 éves bérleti szerződés szükséges. Ingatlanközvetítők kérem kíméljenek!

Fiatalos, igényes, felújított, jó elrendezésű, tágas, világos, 80 m2-es, 2 szobás, belvárosi lakás V.kerület (11/12/11 12:57:53 UTC)

Fiatalos, igényes, felújított, jó elrendezésű, tágas, világos, 80 m2-es, 2 szobás, belvárosi, első emeleti lakás kiadó! Budapest, V. kerület, Veres Pálné utcában. A lakás bútorozatlan, részben gépesített. (hűtő,gáztűzhely,szagelszívó) A lakásba belépve egy „L” alakú előszobában találhatjuk magunkat. Jobb kézre esik a konyha, mely új konyhabútorral van ellátva, hűtő, szagelszívó van a konyhában. Az konyhából nyílik egy kamra, ahova mosógépet is lehet rakni. A fürdőszobában egy sarokkád van, toalett, mosdó, és tükör. A fürdőszoba viszonylag tágas. A két szoba parkettázott, világos, tágas, egybe és külön nyílóak. A lakás bérleti díja : 100.000 Ft / hó Rezsi : 39.000 Ft, mely minden költséget tartalmazz! A fűtés házközponti gáz. A lakás nagyon tágas, világos és csendes! Az egyik szoba 24 m2-es, a másik 33 m2-es. A ház biztonságos, a lakás bejárati ajtaján egy biztonsági rács is van. A lakás Ferenciek Terétől pár méterre van, a közelben közlekedik a metró, több busz, színházak, szórakozó helyek találhatóak a közelben. Kisállat a lakásba sajnos nem vihető! 2011. November 15.-étől költözhető! További képek a lakásról a következő webcímen találhatók: https://picasaweb.google.com/zoltan.seprus/VeresPalneStreet?authkey=Gv1sRgCJ3LgPmYs7fVcQ A lakás bérléséhez két havi kaució és egy éves bérleti szerződés szükséges! Érdeklődni a hét minden napján a 0620-852-1710-es telefonszámon lehet! Ingatlanközvetítők kérem kíméljenek!

Sürgősen, olcsón kiadó igényes, fiatalos, felújított 65 m2-es lakás Hűvösvölgyben! II.kerület (11/12/11 12:57:53 UTC)

Olcsón kiadó teljesen felújított, 2 szobás, 65 m2-es lakás II. kerületben, Gyöngyvirág utcában, Hűvösvölgyben, családi ház földszintjén! Bútorozatlan, részben gépesített ( tűzhely, szagelszívó) . A lakás igényesen,fiatalosan felújított, tágas, világos. A Lakáshoz tartozik egy nagy terasz is. A két szoba egybe nyíló. A lakásban két toalett található, egy a fürdőszobában, egy pedig külön. A lakás bérleti díja 110.000 Ft / hó A lakás rezsije egyedi mérés alapján fogyasztástól függ. A fűtés gáz cirkó fűtés. A lakásba házi kedvenc nem vihető! Azonnal költözhető!!! A lakás bérléséhez két havi kaució és egy éves bérleti szerződés szükséges! Érdeklődni a 0620-852-1710-es telefonszámon lehet a hét minden napján! Ingatlan közvetítők kérem kíméljenek!

Körútnál frissen felújított, 1 szobás, bútorozott lakás alacsony rezsivel kiadó VI. ker. (11/12/11 12:57:53 UTC)

A Körúttól pár lépésnyire (Király u.) bérbe adó egy frissen felújított, 45 m2-es, 1 szobás, I. emeleti (lift van) ingatlan. A fürdő és a konyha új kialakítású, a fürdőben masszázs zuhanykabin, mosdóhely, új mosógép és WC található, az előszobából nyíló konyhába pedig új konyhabútor lett beépítve kombinált hűtővel, kétlapos főzőlappal, mikróval felszerelve (egyéb konyhai kisgépekkel, pár edénnyel és konyhafelszerelési eszközökkel). A szoba utcai, világos, napos. A lakás bútorozva kerül átadásra. A 10.000 Ft-os közös költség tartalmazza a korlátlan hidegvíz használat díját is, minden fogyasztás mért, a fűtés egyedi (gázkonvektoros). Az ingatlan kizárólag egyedülálló diáklány részére, egy havi bérleti díj és két havi kaució ellenében, hosszú távra költözhető be.

kiadó Liszt Ferenc térnél 1 szobás galériás gázfűtéses helyes kis lakás alacsony rezsivel VI (11/12/11 12:57:53 UTC)

Hosszú távra kiadó a VI. kerület frekventált, hangulatos részén (Liszt Ferenc téren) ez a csendes, belső udvarra néző lakás. A lakás 30nm, egy szobás, galériás (10nm), egy vagy két fő számára ideális. Berendezett és gépesített. A fűtés konvektoros, ezért alacsony a rezsiköltség. A közös költség is alacsony, 4000 Ft. A közlekedés kiváló, az Oktogon csak pár percre van az épülettől. Két havi kaucióval és egy havi bérleti díjjal azonnal költözhető hívjon hétvégén is06209322748

Alacsony áron kiadó 75 m2-es,igényesen, fiatalosan felújított, kertövezeti,padlófűtéses stúdió lakás. XXII.kerület (11/12/11 13:10:01 UTC)

Kiadó egy 75 m2-es igényesen és fiatalosan felújított, padlófűtéses, stúdió lakás alacsony áron az Elza utcában ab XXII. kerületben. A bejárati ajtón belépve a lépcsőházban találhatjuk magunkat. A lépcsőn felérve található a külön álló toalett, valamint az amerikai konyhás nappali ajtaja. A nappali „L” alakú, a végén található egy hálófülke, valamint egy kis ajtó nélküli gardróbnak is használható, polcokkal ellátott tároló helyiség. A fürdőszobában egy kád található, valamint kétszemélyes mosdó, tükör. A lakás tágas, világos, teljesen felújított, részben gépesített,( hűtő, gáztűzhely) és bútorozatlan. Az egész lakásban padlófűtés és mennyezeti hangulatvilágítás van!!! A lakás bérleti díja 75.000 Ft / hó A lakás egy három lakásos társasház része, kerthasználat és kocsibeálló is jár a lakáshoz. Kisállat a lakásba sajnos nem vihető! Egy személynek vagy egy párnak ideális, kényelmes a lakás. Csendes kertövezetben található a ház, tömegközlekedéssel kb. 25-30 perc a belváros, autóval kb. 10 perc. Három km.-re van az M0-tól. A rezsi a fogyasztástól függ, egyedi mérés alapján. Azonnal költözhető!!! A lakás bérléséhez két havi kaució és 1 éves bérleti szerződés szükséges! Érdeklődni a hét minden napján a 0620-852-1710-es telefonszámon lehet! Ingatlan közvetítők kérem kíméljenek!

Sürgősen , olcsón kiadó 54 m2-es, 2 szobás, fiatalos, jó állapotú első emeleti panellakás, közel a Flórián Térhez! III. kerület (11/12/11 12:57:53 UTC)

Olcsón kiadó 2 szobás, fiatalos, első emeleti, 54 m2-es panellakás, közel a Flórián Térhez, a III. kerületben a Kis Korona utcában! A lakásba belépve az előszobában találhatjuk magunkat. Innen nyílik a fürdőszoba, a külön álló toalett, a 2 szoba, melyek 17-18 m2-esek, valamint a konyha. A lakás parkettázott, bútorozatlan, nem gépesített. Nagyon világos és vidám hangulatú. Jó állapotú, újszerű. A lakás bérleti díja 60.000 Ft / hó A közös költség 8320 Ft / hó A lakás fűtése kb. 16.500 Ft / hó A gázálltalány díja 1850 Ft / hó A lakásba kisállat sajnos nem vihető! Jelenleg albérlők élnek a lakásban, de a szerződés megkötésétől számítva 2-3 héttel költözhető! A lakás bérléséhez két havi kaució és egy éves bérleti szerződés szükséges! Érdeklődni a hét minden napján a 0620-852-1710-es telefonszámon lehet! Ingatlan közvetítők kérem kíméljenek!

Olcsón kiadó egy felújított, 1,5 szobás, felújított,kertkapcsolatos első emeleti lakás Zuglóban! XIV.kerület (11/12/11 12:57:53 UTC)

Kiadó Zuglóban, a bosnyák tértől fél percre egy 1,5 szobás, 56 m2-es, felújított, első emeleti lakás. A lakás részben bútorozott,gépesített. A lakásba belépve az előszobában találhatjuk magunkat, ahol a falon tükör van, valamint egy nagy gardrób szekrény. Bal kéz felől a konyha van, mely tágas, világos, gáztűzhely és egy asztal található benne. A konyhából nyílik egy kis kamra, mely polcokkal rendelkezik. Az előszoba végén nyílik balra a félszoba, jobbra a nagy szoba, középen pedig a fürdőszoba. A félszobában egy faltól falig tartó, majdnem plafonig érő polcos szekrény van. A fürdőszobában található a toalett, egy fürdőkád, egy széles tükör a falon, valamint beépített szekrény. A nagyszobából nyílik az 1,2m x 4,5 m-es terasz. Ebben a helyiségben jelenleg íróasztal, egy forgószék, szekrények, számítógép asztal van, ezeket a tulajdonos kérésre elszállítja, vagy az albérlő rendelkezésére bocsájtja. A lakás csendes, világos, a helyiségek tágasok. Frissen van festve! A lakáshoz kertkapcsolat is jár! Bérleti díj:70.000 Ft / hó Rezsi: 27.400 Ft mely tartalmazza: közös költség, szemétszállítási díj, víz, csatorna, gáz. Ezen felül csupán a villany valamint a tv-internet díj marad. A tv és internet kábel be van húzva a lakásba, de az albérlőnek kell előfizetni rá. A lakás azonnal költözhető! A lakás bérléséhez 2 havi kaució és 1 éves bérleti szerződés szükséges! Érdeklődni a hét minden napján a 0620-852-1710-es telefonszámon lehet! A képek a lakásról közvetlenül a festők távozása után készültek! Ingatlanközvetítők kérem kíméljenek!

kiadó igényes felújított 1. emeleti lakás irodának is III (11/12/11 12:57:53 UTC)

Hosszú távra kiadó (elsősorban irodának, de akár magánszemélynek is) a III. kerületben a Bécsi úthoz közel ez a komfortos, 3 különnyíló szobás lakás. a lakás egy cseréptetős 4 emeletes panel első emeletén helyezkedik el, parkra néző kilátással. Parkolni az utcán is lehet, de igény szerint garázs is bérelhető. A lakás üresen 99 000 Ft.-ért, berendezve pedig 119 000 Ft.-ért kiadó. A fűtés házközponti, minden hónapban 25 000 Ft, a víz és villanyfogyasztás mérőórák alapján fizetendő. A telefon- internet-kábel TV: T-Home. A tulajdonos számlaképes! Két havi kaucióval és egy havi bérleti díjjal azonnal bérelhető! hívjon hétvégén is06209322748

Kedvező áron kiadó egy VII.kerületi, 2 szobás,földszinti, 78 m2-es, igényesen,fiatalosan felújított polgári lakás VII.kerület (11/12/11 12:57:53 UTC)

Kedvező áron kiadó egy 78 m2 es, 2 szobás, földszinti,,teljesen felújított, polgári lakás a VII. kerületben,a Szinva utcában. Azonnal költözhető! A lakás bútorozatlan! A lakásba belépve az ablakos folyóson találhatjuk magunkat. Bal oldalon található a teljesen felújított, nagy,világos konyha,a vadi új, beépített konyhabútor,mely kombinált tűzhelyes ( gáz tűzhely, villany sütő),szagelszívó és beépített spot lámpás, valamint egy nagy étkezőasztal székekkel. A folyosóról nyílik egy kamra, egy toalett, a fürdőszoba mely szintén rendelkezik toalettel,mosógéppel, illetve egy vadonatúj, luxus zuhanyzókabinnal (masszás, világítás, telefon is található a zuhanykabinban) a folyosó végéről nyílik az első szoba,mely körülbelül 26-27 m2, abból pedig egy kisebb szoba, mely körülbelül 22 m2-es. A lakás csendes, világos, a lakás előtt egy kis tér található, virágokkal. A lakás rendelkezik riasztóval, illetve a lépcsőház kamerázott. A lakás teljesen felújított, felújítása óta még senki sem lakott benne. Sajnos kisállat nem vihető a lakásba! A lépcsőház tiszta! A házban egy orvosi rendelő, ügyvédi iroda is található! A lakás ideális lehet cégek számára is! A környék rendezett, csendes, tiszta. 100 méterre található a Garay üzletközpont, Garay téri piac,a környéken rengeteg butik , üzlet található! A lakás bérleti díja 140.000 Ft / hó Fűtés: Gáz, központi cirkó Villan, gáz fogyasztás alapján. Közös költség 12.700 Ft. A lakásba UPC és T-home-os internet és kábel Tv köthető be. Azonnal költözhető!!! A lakás bérléséhez 1 éves bérleti szerződés és 2 havi kaució szükséges! Érdeklődni a hét minden napján a 20/852-1710-es telefonszámon lehet! Ingatlanközvetítők kérem kíméljenek!